Stäng

Dariel

Ägare och Certifierad rammakare. Sedan 2008 har Dariel tillsammans med sin personal drivit sin ramverkstad. 2014 Lanserades rambutiken.se och den delen av verksamheten flyttade till ny lokal för e-handeln. 2018 Öppnade Ramdesign sin andra butik på Fridhemsplan. Idag är Ramdesign en stor och etablerad aktör på Svenska ramkvalitets branschen. Dariel startade Ramdesign som 20åring och idag är Ramdesign en av Sveriges & Stockholms största Ramversktad. Rambutiken.se är idag Sveriges andra största rambutik online.

Malin

Malin jobbar i vår ramverkstad i Vällingby. Malin är Certifierad rammakare är vårt ste tillskott i styrkan och har jobbat som rammakare sedan ca 10år tillbaka. Malin kommer senast från Ramverkstaden Gallery Sthlm i Globen. Malin har lång erfarenhet av olika typer av inramningar och är expert av kvalitetsinramningar. Med sitt kreativa sinne samt touch för professionalism ger Malin Ramdesign det lilla extra.

Caroline

Efter att flyttat med sin familj från Uppsala till Stockholm och Vällingby blev det en naturlig övergång från Gallerix/FrameIt och till Ramdesign. Caroline blir vårt senaste tillskott och jobbar på Ramdesign Vällingby sedan Mars 2021. Caroline är certifierad rammakare och har ca 10 års erfarenhet av kvalitetsinramningar. Med sitt kreativa tänkade och expartise inom ramning är vi stolta att ha Caroline ombord.

Iluna

Iluna sköter den dagliga driften av vår e-handel rambutiken.se. Sedan 2016 har Iluna jobbat på ramdesign och i takt med att vår e-handel växte klev Iluna in i rollen som ansvarig för rambutiken.se. Tillsammans med sin personal på lagret sköter hon alla väsentliga delar inom vår e-handel.
Iluna kommer sedan tidigare från service branschen och är expert inom tryck, bild, service & e-handel.

Emelie

Emelie är Ilunas högrahand på vårt lager och inom rambutiken.se. Emelie jobbar under Ilunas ledning och tillsammans sköter dom rambutiken.se. Emelie är en glad & energifylld stjärna som snabbt kom in i rambutiken.se's alla viktiga delar och idag är hon en stor och viktig del av verksamheten.

Bella

Bella har sedan 2018 jobbat på ramdesign som Certifierad rammakare. Bella kommer även hon precis som Lena från Gallerix. Bella har lång erfarenhet av kvalitetsinraningar och jobbar i Vällingby butiken parallelt med studier. Bella är en glad och härlig ramexpert som alltid smittar av sitt fantastiska leende.

Erik

Erik har sedan 2018 jobbar på ramdesign i Vällingby. Erik kommer ursprungligen från en fotoatelje där vi lyckades headhunta över till vår ramverkstad. Eriks roll är print & tryck expert med sin långa erfarenhet inom foto, film & bild är Erik en stjärna i butiken. Erik är Certifierad rammakare och trycktekniker. 

Sandra

Sandra kommer närmast från förredetta Gallerix och jobbade tillsammas med Lena och Bella på Gallerix. Efter att ha fått de bästa av de bästa lyckades vi även få över Sandra. Sandra är en expert på ramverkstad och ger alltid sina härliga och färglada ideer till våra kunder. 

Nico

Nico började på Ramdesign 2022 efter en tids uppehåll i soliga Spanien. Nico kommer närmast från Frameit där han jobbat som rammakare och har byggt en bra grund som rammakare. Nico är expert på alla typer av kvalitetsinramningar & lösningar. Vi välkommnar Nico med stora armar.

XX

XX

XX

XX

XX

XX